Nye kurs i 2018

Vi har gleden av å tilby male- og fotokurs 14.-  24. september 2018. Siden vi fikk gode tilbakemeldinger fra deltakerne på årets kurs, velger vi å fortsette Malekurset   etter samme lest, men i Fotokurset har vi på grunnlag av tilbakemeldinger fra deltagerne valgt å legge større vekt på  selve fotograferingen og mindre vekt på «teknikk». 
Tilbakemeldingene for begge kurs var i år som i fjor udelt positive og vi fortsetter derfor innenfor samme ramme. Malekurset og fotokurset går samtidig og passer derfor bra for par eller venner som vil dele de samme sosiale aktiviteter.

I tillegg til maling og fotografering besøker vi en fjellgård, vi spiser middag hos en norsk / spansk familie hvor vi ggså får innblikk i byen og omgivelsenes historie. Vi besøker en skulpturpark i nærheten og reiser på dagstur til Malaga. Vi har «pizzadugnad» og en kveld spiser vi middag på byens lokale bar. Kursene avsluttes med en utstilling hvor landsbyens befolkning møter tallrikt opp.