Nye kurs i 2020

Vi har gleden av å tilby nytt malekurs i 2020. Gode tilbakemeldinger fra deltakerne på årets kurs gjør at  vi  fortsetter malekurset  etter samme lest.

Kurset retter seg mot de som har en drøm om å male, ta ting opp igjen eller har ønske om veiledning i eget arbeid. Undervisning: Vi tar for oss hvordan vi starter et bilde, bakgrunnsbehandling, komposisjon, farger og perspektiv. Vi leker med linjer og farger. Alle får individuell veiledning.

Miljø, sted og gjennomføring.

Kurset har base i en liten fjell-landsby med trange smug, bakker og trapper. Kursdeltakerne treffer inkluderende innbyggerne, og blir en del av byens daglige liv. Arrangøren har i snart 20 år nytt gjestfriheten i denne byen. Hun ser det som naturlig å benytte lokale tjenester. På den måten bidrar deltakerne til å smøre de økonomiske hjulene i landsbyen.

Basen for arbeid, frokost og samvær er stedets bar, der vi er i kjernen av landsbymiljøet. En av dagene arbeider vi på en fjellgård og får lokalprodusert mat, vi lager pizza i egen pizzaovn, blir servert middag hos en fargerik familie i landsbyen og får tradisjonsmat i mulldyrstallen til arrangøren. Vi kan fråtse i frukt og grønt fra lokale bønder.

Vi benytter stedets butikker, henter drikkevann i vannpostene og soper gjerne gata utenfor huset. Det er opp til hver enkelt å ta del i livet i landsbyen. Det er mulig å besøke en av de tre kystbyene ca 20 minutter unna, der det er handle- og bademuligheter.

Vi besøker en skulpturpark i nærheten; ”Jardin museo de Arte Kitty Harris” (http://www.kittyharri.com/ )  og museum i kunstbyen Malaga.