Nye kurs i 2017

Strandsjø kompetanse

Casa Calle Carmen

 

Vi har gleden av å tilby male- og fotokurs 21.-29. september 2017. Siden vi fikk gode tilbakemeldinger fra deltakerne på årets kurs, velger vi å fortsette etter samme lest. Her er noen sitater fra de som deltok i september 2016:

”Fått ta del i det spanske nettverket til arrangøren – deltok i unike opplevelse og spennende menneskemøter. Det var også rom for å sitte stille og nyte”
Inger Øieroset

”Jeg er her for tredje gang og jeg liker gjøre ting sammen med andre. Det får jeg her.  Oppholdet gir inspirasjon og glede til selve livet”
Marit Tofatrud Vestlie

”Har lært mye fototeknisk og hatt tålmodige lærere. Fjellgården (cortijo) og å lære tapasretter toppet opplevelsen. Vet ikke hva som kan gjøres bedre”
Mette Koht Walmsnæss

”Flott landsby som ga god ramme for alle opplevelsene, takket være Åse som god organisator og Vanja som en lun og god læremester”
Åse Randi Eggen

”Flott hus å bo i, god mat og god gruppe. Skulpturparken var fantastisk”
Evy Hermansen

”En anndeles ferie med flott innhold, god temperatur og sjarmerende landsby. Kunne tenkt meg noen dagers forlengelse”
Else Marie Bergseng

”Malekurset var spennende, flink lærer med gjennomtenkte oppgaver og god tid i skulpturparken” Anne Koht Walmsnæss

”Det beste for meg var å male på fjellgården, oppleve Vanja som lærer og å bade i Middelhavet”
Laila Målfrid Heggedal

”Engasjert og dyktig lærer. Føler meg ivaretatt/trygg og lærer mye av andre”
Sissel Grønberg

”Følte meg velkommen med personlig gave på nattbordet da vi kom. Til tross for litt stress pga manglende maleerfaring, ble det god opplevelse pga av flink og behagelig lærer. Fint å ha base på Bar Vicente, med velsmakende frokost og god informasjon hver morgen. Meget vel organisert opphold og spennende opplevelser”
Henrik Moen

”Dyktig lærer. Totalt fått mer enn jeg hadde forventet. Spennende å møte mennesker som har fulgt hjertet. Nesten magisk med den norske vertinna  som har funnet sin spanjol og samarbeider om alt fra hestehold til middagsbesøket vårt. Stort spenn i opplevelser fra Kitty Harris skulpturpark til nærkontakt med spanske familier i enkle omgivelser”
Anne Rishovd Moen